ორშაბათი, ივნისი 9, 2025
- Advertisement -spot_img
მთავარიინტერიერიპროდუქტები, რომლებიც სიმსივნეს იწვევენ - ის, რის მიღებასაც უნდა მოერიდოთ

პროდუქტები, რომლებიც სიმსივნეს იწვევენ – ის, რის მიღებასაც უნდა მოერიდოთ

პროდუქტები, რომლებიც სიმსივნეს იწვევენ – ის, რის მიღებასაც უნდა მოერიდოთ.

ევროპელი ექსპერტები გვაფრთხილებენ, რომ განსაკუთრებით საშიშია გაზიანი სასმელები. მათი ყოველდღიურად მოხმარება დაუშვებელია, რადგან ონკოლოგიურ დაავადებათა განვითარების რისკი 18%-ით იზრდება.

ზომიერად უნდა გამოიყენოთ წითელი ხორცი. რეგულარულად მისი ჭამა მავნებელია.

ვინც ყოველდღიურად მიირთმევს 76 გრამ წითელ ხორცს, ავთვისებიანი სიმსივნით დაავადების რისკი 20%-ით აქვს მომატებული.

კარცეროგენულ პროდუქტებს შორის სპეციალისტები ალკოჰოლურ სასმელებსაც ასახელებენ. კიბოს განვითარების რისკს 8%-ით ზრდის.

მაქსიმალურად შეამცირეთ ზეთის გამოყენება კერძების მომზადებებიას, მით უმეტეს, ისეთი, რომელთაც თერმული დამუშავება აქვს გავლილი, ხელს უწყობს სწორი ნაწლავის კიბოს განვითარებას. გვაფრთხილებენ ფრანგი სპეციალისტები…

 

READ  მსოფლიოში ცნობილი დიზაინის გურუს რამდენიმე პრინციპი კარგი ინტერიერის შესახებ
მსგავსი სიახლეები

[fetch_posts]

- Advertisement -spot_img

ბოლო სიახლეები